avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecinatati - indepartare caini de paza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecinatati - indepartare caini de paza

Am o vecina iubitoare de animale . Aceasta re doi ciini mari asezati chiar linga gardul aleii ce desparte proprietatile , alee care ma duce acasa . Alee este la mine in curte iar ciinii sunt linga acest gard in cyrtea vecinei . Nu am nimic impotriva ciinilor dar miroase ingrozitor si ma sperie de fiecare data cind trec pe acolo . Sunt agresivi . Ce pot face legal sa o fortez sa ia ciinii de acolo . Nu vrea de buna voie .
Cel mai recent răspuns: ContSters307591 , utilizator 16:34, 6 Decembrie 2013
Cainii respectivi sunt tratati corespunzator ? Au tot ce le trebuie ? In caz contrar ati putea incerca la protectia animalelor.

Altfel nu cred ca exista cai legale. Faptul ca va deranjeaza sau va sperie nu cred ca sunt motive suficiente. Tot vorba buna cred ca ar putea fi solutia. Poate reuseste sa le gaseasca un alt loc de adapost in curtea dansei.
Nu vrea sa -i mute....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin impotriva cainilor- urgent! veronik veronik ce se poate face in romania legal impotriva hingherilor si cum combatem un vecin care uraste si cainii dar chiar si vrabiile?? locuiesti la bloc si nu poti lua ... (vezi toată discuția)
Proprietari caini alinailie alinailie Buna ziua!Exista vreo lege,\"regula\",\"ceva\" care sa i oblige pe proprietarii de caini de la curti sa lege cainele la o anumita distanta de gard,in curte, ... (vezi toată discuția)
Latratul cainilor (cu stapanul langa ei) ne scoate din minti cite 5 ore pe zi. in fiecare zi. barnaby007 barnaby007 In fiecare zi detinatorii de ciini din zona in care locuiesc ies cu ciini la plimbare. Nimic grav. Si foarte frumos din partea lor. Complexul de blocuri unde ... (vezi toată discuția)