avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Ordine de deplasare
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Ordine de deplasare

Buna ziua,
Sunt contabil la o scoala si as vrea sa aflu daca este necesar la ordinele de deplasare si atasarea bonului de carburant. Mentionez ca am fost la un curs de perfectionare si acolo ni s-a spus ca atunci cand vine Curtea de Conturi, nu vizeaza ordinele de carburant.....acum eu nu mai stiu ce sa cred...
PS: se tine vreun registru al ordinelor de deplasare?

Alte discuții în legătură

O firma poate cumpara valuta de la casele de schimb valutar? ncris78 ncris78 O societate presteaza activitate de transport international de marfa. Incasarile le face in ron, dar majoritatea cheltuielilor le are in strainatate, avand ... (vezi toată discuția)
Cod fiscal 2010- art 48 , alin 7 , litera i1- exceptie de la" nu sunt cheltuieli deductibile" CristianaGheorghiu CristianaGheorghiu Sunt PF Expert Evaluator -care desfasoara activitate in mai multe orase. Am trecut in registru de casa - cheltuieli deductibile -ordinul de deplasare cu bonul ... (vezi toată discuția)
Delegatie cu masina firmei dana.cj.rojnita dana.cj.rojnita Buna ziua. Am cinci agenti vanzari, care merg in delegatie cu masinile firmei. Alimentarea masinilor se face cu card OMV . La ordinul de deplasare trebuie ... (vezi toată discuția)