avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cod Fiscal 2010- art 48 , alin 7 , litera I1- ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cod Fiscal 2010- art 48 , alin 7 , litera I1- exceptie de la" Nu sunt cheltuieli deductibile"

Sunt PF Expert Evaluator -care desfasoara activitate in mai multe orase. Am trecut in registru de casa - cheltuieli deductibile -ordinul de deplasare cu bonul de benzina aferent. In urma verificarilor de catre Organul fiscal aceste cheltuieli nu mi-au fost recunoscute . La discutia cu inspectorul mi s-a motivat ca " transportul de personal la si de la locul desfasurarii activitatii " nu poate fi luat in consideratie intrucat eu ca persoana fizica nu am personal angajat ( iar eu nu reprezint categoria personal)
In conditiile mentionate va rog sa-mi precizati punctul Dvs de vedere
Cel mai recent răspuns: camicami , utilizator 01:45, 11 Martie 2011
Da,cheltuielile cu carburantul nu sunt chelt.deductibile,dar calculati-va diurna, care este cheltuiala deductibila si asa va mai recuperati din cheltuiala cu carburantul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna, cheltuieli transport, cazare DanielBa DanielBa La multi ani, tuturor! As vrea sa stiu daca, in cadrul unui ONG fara salariati, in situatia unor deplasari, se poate deconta diurna, cazarea si ... (vezi toată discuția)
Diurna CORNEA ADRIAN CORNEA ADRIAN Buna ziua La un P.F.A. administratorul poate sa treaca drept cheltuiala deductibila, diurna, pentru zilele in care se afla in deplasare ? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Deductibilitate cheltuieli deplasari /activitati independete cosmm cosmm Pot deduce integral (cf 48. (4) lit. e si 38. pct 23 din norme) cheltuielile de deplasare efectuate de o persoana care obtine venituri din activitati ... (vezi toată discuția)