avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Firma nou infiintata
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Firma nou infiintata

Buna Ziua, cit costa sa infintez o firma ?
Poti fi administrator,coordonator transport rutier, sofer in acelasi timp?
Poti obtine licenta de transport cu auto inchiriate de la alta firma, altfel decit contract de leasing?
Cit trebuie sa platesti pe luna la stat daca esti un singur angajat si nu ai activitate in luna respectiva?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: PFA SANDU ADRIANA , Consultant managementul calitatii 07:29, 27 Decembrie 2013
-Ca sa infiintati un SRL va costa aproximativ 1500 lei (intrebati totusi, la ORC sa nu se mai fi schimbat intre timp);
-Puteti fi si administrator si angajat (adica sofer, cu conditia sa aveti permis categoriile impuse pentru transporturile respective, atestat, etc.);
-Puteti inchiria masini
-Chiar daca nu aveti activitate (adica nu aveti profit) sunteti obligat sa achitati contributiile aferente angajatului (sanatate, pensii, somaj, impozit salariu, etc.). In perioada in care nu efectuati transport, puteti trece in somaj. Aveti in vedere faptul ca va trebui sa platiti si contabilul.
Ultima modificare: Vineri, 27 Decembrie 2013
PFA SANDU ADRIANA, Consultant managementul calitatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta transport valsib valsib Buna Ziua, cit costa sa infintez o firma ? Poti fi administrator,coordonator transport rutier, sofer in acelasi timp? Poti obtine licenta de transport cu ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma - transport scarlatcorina scarlatcorina Buna ziua as dori sa stiu si in cazul infiintari unei firme cu dom principal de activitate transport ce cod caen este si daca trebuie o autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie functionare anidar anidar Buna ziua, Recent am apelat la un avocat pentru infiintarea unei societati comerciale. In afara faptului ca pretul initial nu a fost cel real (mi s-au mai ... (vezi toată discuția)