avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare fara studii de specialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare fara studii de specialitate

Buna ziua
In urma cu ceva timp, un angajator m-a angajat pe un post care conform legilor din romania trebuie sa fiu atestat, dar eu nu sunt. In acest caz, cim-ul devine nul? sau care pot fii problemele?
Multumesc mult #-o
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:39, 6 Decembrie 2013
Sanctiunea pentru nerespectarea conditiilor necesare pentru incheierea valabila a contractului individual de munca este nulitatea acestuia, in conformitate cu dispozitiile art. 57 alin. (1) din Codul muncii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnat contract individual de munca inca fara examenul medical NewMenace NewMenace Buna ziua am semnat un contract individual de munca pe data de 27.03 fiind incadrat cu data 28.03 in munca, insa nici pana acum nu am efectual examenul medical ... (vezi toată discuția)
Nulitate contract, neefectuare medicina muncii anterior angajarii ... HR kanald HR kanald Nulitate contract, neefectuare medicina muncii anterior angajarii Un angajat si-a inceput activitatea pe data de 21.02.2022. In data de 23.02.2022 ne-a ... (vezi toată discuția)
Contract fara semnatura donigao donigao Buna ziua, Speta: dosar complet de personal, insa de pe contractul individual de munca lipseste semnatura salariatului (omisiune), contractul a fost ... (vezi toată discuția)