avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort - sedinta de informare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort - sedinta de informare

jumatatea mea s-a hotarit sa divorteze... dupa 19 ani....eu nu sint de acord... motive nu are , dar asa a hotarit
am primit de la un avocat care l-a angajat sotul o invitatie la o sedinta de informare privind avantajele medierii
intrebarea este:
sint obligata sa particip?
avind in vedere ca eu nu sint de acord cu divortul.... particip sau nu particip sotul meu este hotarit, timp pierdut pentru mine
partajul nu il vom face acum neexistind aceasta posibilitate deoarece casa este ipotecata , nu avem cum sa o vindem acum ca sa acoperim creditul si sa ne mai si ramina sa ne luam alte locuinte...

multumesc anticipat ptr raspuns
Cel mai recent răspuns: elagrosu , utilizator 12:25, 20 Decembrie 2013
multumesc frumos pentru raspuns..... care ma mai linisteste .... mai ales acum in prag de sarbatori....

SARBATORI FERICITE SI MULTA SANATATE...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire proces stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua am si eu o nelamurire daca poate cineva sa ma ajute in privinta unui process care este pe rol.Sunt in proces de uzcapiune din 2010 si nu se mai ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori si partaj luminitalenuta luminitalenuta buna ziua, am si eu o intrebare.am inaintat actiunea de divort iar luna viitoare ar trebui sa avem prima infatisare. am introdus actiune de divort simpla fara ... (vezi toată discuția)
Divort- problema la partaj; ap neintabulat danielle250 danielle250 infatisarea de divort va avea loc in scurt timp si ulterior sotii am cazut de comun acord sa facem si partajul la divort;pe mine ma reprezinta un ... (vezi toată discuția)