avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Expertiza Auto / Despagubiri Euroins
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Expertiza Auto / Despagubiri Euroins

Buna Seara ! Astept niste pareri din partea voastra cu cat mai multe sfaturi utile !
In urma cu un an am fost implicat intr-un accident auto cu un (vitezoman) eu fiind victima! Problema era ca acel vitezoman avea polita de asigurare la cunoscuta firma EUROINS! #-o . Am ajuns sa ii dau in tribunal pt ca mi-au refuzat dosarul fara vre-un motiv intemeiat ( cea ce se pare ca e la ordinea zilei pt dansii ) , si s-a ajuns la o expertiza auto care urma sa fie facuta de un nene foarte corupt din cate se pare! Intamplarea fiind astfel : :O. Ma suna CORUPTUL si-mi zice ca e la mine in localitate si vrea sa vada masina. Eu ii spun ca nu sunt in localitate din pacate nu am fost anuntat din timp si sunt la munca. Ramane ca ne auzim dupa ora 12. =D> dar nu am mai fost contactat de dansul. Dupa cateva zile .. primesc o recomandata in care sunt invitat la dansu sa facem expertiza respectiva. A doua zi ma suna CORUPTUL si-mi zice.. domnu xxx nu dau de dumneavoastra .... zic .. am ramas ca ne auzim atunci dupa ora 12... nu m-ati mai sunat .. la care zice... crezi ca eu nu stiu pe cine sun?? te-am sunat nu ai raspuns la telefon X-( ... am ramas cum scria acolo ca ne vedem la data si ora stabilita! Ajung in data x.. la ora x .. exact cum scria pe recomandata... CORUPTUL lipseste .. il sun si nu raspunde... (SUNANDU-I TELEFONUL PANA II INTRA MESAGERIA VOCALA) . Apare dupa 10 minute pentru ca l-a chemat cineva din breasla lui , face 3 masuratori la inaltimea masinii si cam atat-a tot! ii zic... piesele? nu le scriem pe ceva? nu semnam nimik? Raspunsu dansului fiind .. nu-i nevoie ... au trecut deja cei de la EUROINS..... OK :O dar tot dansii imi ziceau ca sunt anumite portiuni care merg cu retusare... eu nefiind impacat cu asta... Ex: capota la impact o crapat vopseaua pe ea... Merge asa?? Raspunsu dansului este .. pai a fost veche si chituita .. de aia o crepat !!! BUNNNNNN #-o Plec de la dansul si dupa 5 minute ma suna .. scuzandu-se ca nu o avut semnal si nu a putut raspunde la telefon .. vroia sa sune pe altcineva... eu ii zic .. sunt x... tocmai ce am iesit de la dvs .. si aveati semnal ca v-a sunat telu ... dansul zice.. auzi .. pe mine nu ma pune nimeni la punct ... crezi ca mai stiu din cati ma suna?? si-mi inchide in nas.. :O wtf??? Ramasesem intelesi VERBAL ca peste 3 zile .. intre orele 13:00-14:30 o sa vina pe la mine prin orash .. sa mergem impreuna la locul accidentului sa facem ceva masuratori dar nu este sigura ora pt ca nenea de la EUROINS nu are un program fix si ca ne auzim la telefon ... dansii fiind dintr-un oras situat la 30 de km de unde stau eu ... AZI ... astept sa ma sune domnul CORUPT sa mergem impreuna la locul accidentului , eu avand un martor cu mine sa nu fiu singur la expertiza.. Nu ma suna.... si sun eu ... Buna sunt x... Raspunsul.. da ... te-am sunat azi de cateva ori ... nu ai raspuns la telefon .. am 2 martori ca te-am sunat ... o sa comunic ca nu te-ai prezentat .. acuma venim de la locul accidentului .. ! :O :O si mi-a dat de Inteles ca accidentul nu a fost cum l-am prezentat eu ca are el alta versiune ! si-mi inchide in nas. !!! OAMENI BUNI??? E NORMAL CE SE INTAMPLA?? CE SA MA FAC CU RAHATU ASTA DE OM CORUPT?? POT SA DOVEDESC CA NU M-A SUNAT DELOC. PRIMESC FACTURA DETAILATA CU TOATE APELURILE IN FIECARE LUNA . CE SA FAC??? !!! :(
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 21:21, 27 Decembrie 2013
Buna seara,
Acelas lucru a patit si sotul meu cu masina , acum trei saptamani la lovit o duduie incepetoare care avea asigurarea tot la aceasi firma de renume Euroins, nici pana acum nu am reusit sa reparam masina deaorece ei nu raspund la nici un telefon macar sa stiu de unde pot sa recuperez bani , ma tot cert cu ei in e-mailuri si nu am un raspuns concret.
Am facut constatare nu a fost de ajuns mi sa cerut reconstatare in conditile in care acel agent angajat la renumita firma Euroins a trecut ce a vrut el . Suma acordata pentru reparatie in regie proprie este de 952.43 lei.

In devizul trimis de dvs sunt elemente neconstate. Pentru a fi luate in calcul si acestea este necesar ca service-ul sa trimita o reconstatare.
Service Adras nu lucreaza cu dumneavoastra din motive de neplata a reperatilor iar constatarea care a fost facuta de catre agentul constatator al dumneavoastra nu la facut amanuntit ( adica pus masina pe rampa) ci sau facut constatarile decat ce se vedea la exteriorul masini.
In situatia prezentata mai sus cum putem proceda?Suma data de dumneavoastra nu acopera reparatile.Observ ca nu vreti sa va asumati rezolvarea problemei si ma tot plimbati de pe o zi pe alta si eu stau cu masina lovita in parcare, cred ca asta este si politica firmei sa faceti in asa fel incat sa se lipseasca omul de servicile dumneavoastra inca sa le rezolve pe bani sai.
Eu nu o sa cedez asa usor atata timp cat eu am avut bara nou si acum ma aleg cu bara (cusuta ca la croitorie , cred ca nici o firma de asigurare care se respecta nu "coase bara")
Iar raspunsul este:Asa cum v-am spus si in mail-ul anterior este necesar ca service-ul sa trimita o reconstatare. Luati legatura cu dumnealor sa o trimita catre daune.bucuresti@euroins.ro

Nu se pot acorda despagubiri pentru piese neconstatate de catre un inspector Euroins. Piesele avariate in interior,care nu se pot vedea la constatarea initiala,se fotografiaza si se trimit de catre service (reconstatare).
Am respectat si conditia pusa de ei facand si recunstatarea iar raspunsul finae este: mi s-a transmis o adresa unde trebuie dusa bara si reparata . Cu privire la reconstatare nu am primit nimic . Nici eu numai stiu cum sa procedez poate este cineva sa ne ajute in rezolvare problemei.
Referitor la refuzul dosarului de dauna eu unu nu mai am ce sa zic .. mi l-au refuzat de 8 luni fara nici un motiv. Nici macar nu am primit raspunsul in termenul legal de 90 de zile ... au trecut 4 luni jumate de la accident pana cand mi-a venit raspunsul ! Poate o sa aveti mai mult noroc ca mine sa nu mai trebuiasca sa-i dati in instantza pentru ca au fost suspendati o perioada si amendati pentru nenumaratele dosare inchise doar cu o semnatura nefiind nici macar citite si analizate!!! Eu problema care o am acum este cu un nenorocit de comunist , mincinos , care se pare ca e mana in mana cu euroinsu si care incearca sa reinventeze regulile telefoniei mobile! Bafta !!
Eu m-am gandit sa incerc la OPC si chiar sa merg cu televiziunea la ei la sediul.Incerc si asa speranta moare ultima.Bafta si tie sa rezolvi.
Am incercat eu si cu opc-u .. si cu csa-u bucuresti/cluj etc ... NIMIK !!! mana in mana ... asa am ajuns in instanta.... aici sper sa nu fie si avocatii si judecatorii mana in mana cu EUROINS-U. Primu om la care m-am asteptat sa faca o expertiza corecta tinand cont ca eu platesc pt acea expertiza se pare ca e mana in mana cu ei !!!
in instanta trebuie sa va aparati si , in cazul in care aveti dubii cu privire la expertii desemnati, sa spuneti instantei ca doriti si un expert consultant.
Altfel, doar "colindam: pe aici si ne spunem necazul, cum se obisnuieste, fara sa si reusim in demersul nostru, si anume, acela de a recupera despagubirile.

Alte discuții în legătură

Dauna city insurance remus0597 remus0597 Buna ziua! La trei zile dupa ce am cumparat o masina de la un proprietar din RO am avut un accident (a intrat unu in spatele meu la semafor). Problemele ... (vezi toată discuția)
Un simplu accident,care spre nesimtirea altora,s-a complicat. ovidiu_mihai ovidiu_mihai In seara zilei de 27.06.2011,am fost accidentat intr-o intersectie d catre un autoturism.Am facut o intelegere cu posesorul autoturismului care m-a accidentat ... (vezi toată discuția)
Probleme grave la dosar de dauna totala pe casco georgefrangulea georgefrangulea In septembrie 2009 pe data de 6, am fost lovit de o masina de gunoi de 14tone . Pe 7/09/03 ma duc cu actele la alliantz, imi deschid baieti dosar de dauna ... (vezi toată discuția)