avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiunea dupa parinti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiunea dupa parinti

Cum procedam pt succesiune?
Tatal meu a decedat in 1997 avand titlu pt teren agricol pe numele sau precum si un titlu comun cu unchiul meu decedat si el.sotia unchiului a vandut pamantul si a dat si titlul comun celui care i l-a vandut.nu s-a facut succesiunea pt terenul agricol pe mama.
In 21 noiembrie 2013 a decedat si mama ,avand in proprietate o garsoniera pe numele dansei cumparata in 2001 dupa decesul tatalui.Noi 3 frati dorim acum sa facem succesiunea dupa locuinta mamei,nu si dupa terenul agricol.Suntem obligati cumva sa facem si dupa terenul agricol dupa tatal?nu am dori sa facem acum,financiar nu putem acum.
va multumesc!astept raspunsul dvs!
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 22:57, 6 Decembrie 2013
puteti face succesiunea doar pt garsoniera nu este obligatoriu sa treceti toate bunurile ...apelati la un notar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren agricol in diviziune tayz74 tayz74 Mama mea impreuna cu alti 3 frati detin 5 ha de teren agricol in comuna Amara. Terenul agricol a fost dobandit cu un titlu de proprietate obtinut in baza legii ... (vezi toată discuția)
Acte teren agricol: succesiune sau uzucapiune? danimik danimik In 1991 tatal meu, fratele lui si verisoara lor au facut cerere (individual) la primaria din localitate pentru retrocedarea a 12 ha de teren agricol care au ... (vezi toată discuția)
Restituire legea 18 magda popescu magda popescu Va rog, un sfat. Este vorba de un teren care a apartinut strabunicului meu (decedat in 1964). La succesiunea dupa strabunicul meu au ramas mostenitori ... (vezi toată discuția)