avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Indiviziune, executor !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Indiviziune, executor !

Buna ziua ,

In urma unei hotarari definitive avem de mutat gardul despartitor al unei curti . Cei care au "pierdut " 2 m din teren au chemat executori . Acestia au constatat ca nu pot face executarea deoarece punctele nu sunt stabilite cu date clare in teren. AU fost angajati trei executori la rand de catre cei care au de "dat" teren. Noi am fost de acord cu hotararea dar tot in cauza ca nu stim unde vin pusi stalpi nu am facut nimic. Acum ei pretind sa platim executorii chemati de ei . Va rog sa-mi spuneti cum putem evita acest lucru . Acei executori au fost angajati de ei nu de noi. Intr-un final au chemat un cadastrist pentru mauratri si punerea punctelor pe teren pe care bineinteles vor sa-l platim noi . Au facut si un proces pentru a cere acesti bani . Ce putem face?

Alte discuții în legătură

Delimitare teren propietate jijianu jijianu In urma cu vreo 4 ani, ai mei au platit nishte oameni sa faca un gard, intre noi si vecini. Acesti oameni, cand au facut gardul, nu s-au orientat dupa gardul ... (vezi toată discuția)
Gard despartitor raluca154 raluca154 Buna ziua. Situatia mea este urmatoarea: Am cumparat un teren care, evident, se invecina cu altele. Terenul vecin din dreapta era deja imprejmuit, in sensul ... (vezi toată discuția)
Pot muta gardul pe hotar? corinaas corinaas Buna ziua, am un teren cu casa pe care tatal meu a facut gardul dupa cum a fost cel vechi si anume ocolind o magazie a vecinului care intra pe terenul meu, la ... (vezi toată discuția)