avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Control la firma de contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Control la firma de contabilitate

Cine poate controla o firma de contabilitate ? firma care a tinut contabilitatea la o asociatie de proprietari
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 11:30, 15 Decembrie 2013
Ce fel de control?
Va referiti la un control la Asociatia de proprietari care are actele la respectiva firma de contabilitate?
da
Din cate stiu eu exista un serviciu specializat in cadrul Primariei. Ei se pot duce la respectiva firma de contabilitate ca sa ceara actele Asociatiei de Proprietari.
Primaria nu face nimic,altciveva,alta institutie ANAF-ul cumva? si cum il putem sesiza?

Alte discuții în legătură

Nereguli asociatie de locatari Virgilj Virgilj Am sesizat compartimentul specializat din primarie privind unele practici de incasare a intretinerii de catre administrator si anume faptul ca introduce fondul ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari sandutudorache sandutudorache Vreau sa stiu cui trebuie sa ma adresez pt un audit la asociatia de proprietari sa verifice situatia contabila a asociatiei mai bine zis pe ce se cheltuiesc ... (vezi toată discuția)
Cenzor extern andreiandreeescu andreiandreeescu Buna ziua, Referitor la cenzorul unei asociatii legea 230 prevede urmatoarele: \\"Dacă dintre membrii asociaţiei de proprietari nu se poate alege un ... (vezi toată discuția)