avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare
Discuție deschisă în Executare silită

Executare

Buna,tatal meu este executat de o firma care a profitat de el,declarand ca trebuie sa semneze bonuri de motorina la o lucrare de defrisare livada,dupa care i-a falsificat semnatura pe o hartie de recepti a lucrari,are de plata 15000lei.Toate bunurile lui imi sunt vandute mie printr-un contract de vanzare-cumparare din 2008 cu marori ,proccesul fiind doar in 2011.Un executor poate scoate la licitatie bunurile apartinand altei persoane in cauza mie?poate sa-l mai execute ?
Cel mai recent răspuns: roxiroxana , utilizator 21:15, 11 Decembrie 2013
Nu se poate dovedi cu martori un act juridic care depaseste valoarea a 250 lei. Parerea mea este ca daca se dovedeste ca respectiva vanzare catre dvs. s-a facut in frauda creditorilor, bunurile vandute se pot executa silit, chiar daca au fost instrainate altei persoane.
In ce priveste semnatura falsificata, puteti sa solicitati in procesul respectiv "inscrierea in fals".
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Decembrie 2013
Ariel_tm, utilizator
nici vorba sa se faca cu rea credinta,cand s-a facut contractul de vanzare-cumparare in 2008,nu era nici un proces nici macar nu se stia de firma respectiva,nu are nici o legatura una cu alta,exista martori care sa ateste ca intr-adevar contractul de vanz-cumparare s-a incheiat ,deci in cele din urma nu vad ca un bun apartinand altei persoane sa fie scos la licitatie,iar in toata tara cate contacte de vanz-cumparare nu sunt facute de mana cu martori-Majoritatea.Va multumesc
ce bunuri v-au fost vandute sub semnatura privata ?
In privinta executarii, poate face contestatie la executare, poate face plangere penala impotriva persoanei.
Ultima modificare: Duminică, 8 Decembrie 2013
gi-jane2, moderator
inca nu au fost vandute,avem un proces pe rol pentru ridicarea sechestrului asigurator datorita existentei contractului de vanzare -cumparare.Va multumesc pentru intersesul acestui subiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pot anula contracte vanzare cumparare făcute la notar m.lucyan m.lucyan Buna ziua , As dori sa stiu daca as avea câștig de cauză în instanță cu următoarea problema ; anul acesta 2018 am cumparat o livada cu meri 42 arii cu ... (vezi toată discuția)
Ajutor! incadrare juridica pt defrisarea unei livezi... pacurar pacurar Va rog sa ma ajutati, cum pot sa reclam si unde si pentru ce infractiune sau concurs de infractiuni? Pur si simplu ni s-a furat livada. Pot sa zic si furt, ... (vezi toată discuția)
Cum pot contesta valabilitatea unui contract de vanzare-cumparare? Oana Codrescu Oana Codrescu Am divortat in decembrie 2008 ,iar de anul trecut (septembrie 2008) sunt in proces de partaj cu fostul. La al IX - lea termen a venit cu un contract de ... (vezi toată discuția)