avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Taxa Auto! Taxa Veche!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Taxa Auto! Taxa Veche!

Am niste nelamuriri care ma poate lamuri plz :)
Vreau sa achizitionez o masina secound hand care este adusa inainte de 15 decembrie in tara. Mai pot plati taxa veche sau nu? (am inteles ca trebuia o declaratie la finante facuta sau ceva de genu)
Cel mai recent răspuns: rares85 , utilizator 10:44, 6 Aprilie 2009
daca masina a fost adusa inainte de 15 dec trebuia declarata la finante pana in 11 martie chiar daca nu avea R.A.R-ul facut,acesta se poate face in termen de 90 zile de cand a fost declarata masina,daca nu aveti acel nr. de la finante masina nu intra la taxa veche.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechea taxa auto! taxa auto! silviu_silvinho silviu_silvinho Am niste nelamuriri care ma poate lamuri plz :) Vreau sa achizitionez o masina secound hand care este adusa inainte de 15 decembrie in tara. Mai pot plati ... (vezi toată discuția)
Taxa auto edyt72 edyt72 Buna ziua tuturor, Interbarea mea este -daca am adus masina in septembri in tara,la RARo sa fie dusa masina doar la anu(trebuie sa adun bani pt a putea ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto pana la 15 martie Cornel73 Cornel73 Buna seara! Doresc sa cumpar o masina second hand care este inmatriculata in Romania anul trecut ( fara plata taxei de mediu, fiind scutita prin hotarare ... (vezi toată discuția)