avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj succesoral, anulare imputernicire pe cont
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj succesoral, anulare imputernicire pe cont

Sora mea a deschis proces cerind instantei sa ii fie atribuita casa mamei mele bun propriu tata fiind si el decedat.Mama a avut bani la banca.In 2012 a facut un AVC in urma caruia la iesirea din spital a fost in policlinica dusa de sora la un medic psihiatric care a constatat ca sufera de dementa mixta hemipareza dreapta avansata afazie mixta. Neputind sa o ingrijeasca a internat o intr un Spital de recuperare aflat in subordinea DGASPC unde ia fost eliberat un certificat ca are un handicap foarte grav unde a si murit dupa 7 luni.Cu 2 zile inainte de internare a fost la banca unde mama a imputernicit o pe cont si a ridicat bani dupa 2 luni
In act.rec.am cerut anularea imputerniciri pt. Lipsa discernamint si includerea banilor in masa succesorala.Daca se dovedeste ca sora a ridicat bani si ia folosit in interes propriu fiind inca pe fond pot sa cer raportul banilor prin raportarea darului manual care are tot acelasi scop de readucere a banilor in masa succesorala

Alte discuții în legătură

Decretul 167/1954 codin12 codin12 ce vrea sa zica la art 9 decretul 167/1954i= in legatura cu prescriptia nulitati relative la art 1 stabileste termenu de3 ani iar la art 9 18 luni. Daca am ... (vezi toată discuția)
Dementa mixta si retragere bani- plangere penala ? codin12 codin12 Tatal meu in urma unui atac cerebral dupa iesirea din spital i se pune de catre doctoru psihiatru diagnosticu de dementa mixta si sta la un frate pina se fac ... (vezi toată discuția)
Divort de sot agresiv si bolnav psihic adrianaxinte adrianaxinte Buna ziua, Sotul este bolnav psihic, are schizofrenie paranoida - a fost internat la nebuni, ia tratament acum de acasa si are pensie. Acesta cu sora lui ... (vezi toată discuția)