avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita repetata?
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita repetata?

Buna ziua! Am verificat azi portalul instantelor de judecata si apar la jud.sect 1 cu un dosar de incuviintare executare silita in favoarea Cetelem. Precizez ca deja m-am judecat cu ei si au o obtinut in anul 2?012 o executare iar intre timp nu am mai facut absolut niciun credit la ei. Despre ce este vorba?
Cel mai recent răspuns: clautugui , utilizator 11:48, 9 Decembrie 2013
Ce s-a intamplat cu executarea din 2012 ?
Dupa ce li s-a incuviintat executarea, CETELEM a comunicat la locul meu de munca hotararea , dar numai in aprilie 2013. Eu din februarie 2013 pana luna asta am fost detasat in fara tarii, cei de la birou au procedat la poprire. Acum observ ca din nou acesti domni de la CETELEM iar au deschis proces. Sincer , va rog sa imi explicati despre ce este vorba, ce mai vor acesti oameni de la mine. Va multumesc!
Poate s-a cerut incuviintarea executarii silite imobilare sau mobiliare asupra unui anumit bun (in conditiile in care initial a fost ceruta incuviintarea executarii prin poprire). Eu doar presupun, veti afla atunci cand vi se va comunica incheierea de incuviintare de catre executor, impreuna cu somatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evitare poprire executare silita iulicastoica iulicastoica Buna ziua, Consultand portalul instantelor de judecata am observat (si ma asteptam la asta) ca s-a incuviintat executarea silita de catre cei de la Cetelem ... (vezi toată discuția)
Executare silita fără citație. notafraiddd notafraiddd Executare silita fără somatie Salutare, mi am cautat numele în portal și am observat ca sunt 3 dosare de executare pe numele meu. Nu am fost citat ... (vezi toată discuția)
Executare silita bunuri mobile marilin marilin Am un credit de nevoi personale fara garantii de aproximativ 5000 lei la care nu am platit ratele de 5 luni, sunt bugetar si de cand mi s-a micsorat salariul ... (vezi toată discuția)