avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită evitare poprire Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

evitare poprire Executare silita

Buna ziua,

Consultand portalul instantelor de judecata am observat (si ma asteptam la asta) ca s-a incuviintat executarea silita de catre cei de la Cetelem IFN, pentru restante la plata creditelor. Intrebarea mea este: Daca dispun de suma necesara pentru achitarea creditului pot lua legatura cu executorul judecatoresc sa achit, fara sa mai fie nevoie ca luna cealalta sa ma trezesc cu contul blocat? din momentul in care voi primi scrisoarea de la BEJ (inca nu am primit instiintare) mi se acorda vreun termen de 1-2-3 zile? Ideea este ca as vrea sa evit acea poprire pe pensie. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:37, 15 Februarie 2015
Ar fi de preferat sa desfasurati dvs demersuri direct la executor,inanite sa vi se comunice somatia si inainte ca acesta sa dispuna poprire pe cont
Deocamdata nu stiu despre ce executor este vorba, asta nu pot afla decat dupa ce primesc instiintarea. Cazul s-a judecat pe 4.02.2015. Banuiesc ca foarte curand voi primi si scrisoarea. Intrebarea mea este: voi avea la dispozitie un numar de zile pana ca executorul sa dispuna poprirea?
Somatia care va fi comunicata va contine si datele executorului,nume ,adresa,numar telefon,astfel incat veti putea sa il contactati pentru a materializa interesul dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie executor judecatoresc Flav Flav Buna ziua, Am primit o somatie de la un BEJ prin care imi aduce la cunostinta ca am de platit o suma de bani conform unui contract care ar fi vechi de mai ... (vezi toată discuția)
Comunicare poprire bej - nu exista decizie/dosar la judecatorie Notsure Notsure Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: daca cineva primeste o notificare de poprire de la BEJ, pentru un credit facut in anul 2005, ... (vezi toată discuția)
Bej someaza cu actualizare poprire finalizata de mult timp si infiintare alta noua Notsure Notsure Actualizare poprire. Am urmatoarea situate. O poprire ce a fost incheiata, achitata, anul trecut in vara, Caz inchis. Primesc de LA bej o instiintare ca a ... (vezi toată discuția)