minitehnicus a scris:
..08.10.2013 achitat 2.000 lei (reprezinta debite restante), pe verso se mentioneaza ACHITAT INCLUSIV AUGUST 2013 (cred eu ca inclusiv penalitatile pana la aceasta data)
Eu cred ca ati achitat ceea ce era afisat iar afisat era pana in luna august inclusiv asa cum spuneti. Dar ati platit pe 08.10, data pan la care au mai curs o perioada ce s-a penalizat. Ori aceasta a aparut pe lista aferenta lunii septembrie.
29.10.2013 achitat 100 lei iar pe chitanta la ''total restanta'' apare 45.98 lei
Probabil ca pe septembrie (afisat in octombrie) aveati afisat 145,98 lei dar nu ne spuneti daca aceasta suma reprezenta cheltuieli de intretinere, fonduri, penalizari...
Ati platit 100 lei si normal ca au mai ramas restante de 45,98 lei si iar nu ne spuneti daca si ce reprezinta acestea (cote, fonduri, penalizari...)
pe ultima chitanta achitata 26.11.2013 achitat 100.lei apare la ''total restanta'' 321.52 lei. Exact pe luna nu stiu cit trebuie achitat;
Acelasi rationament. Ati avut repartizat pentru luna octombrie suma de 375,54 lei plus restanta de 45,98 lei au totalizat 421,52 lei. Din acestia ati achitat 100 lei si acum aveti restante 321,52 lei.
Dar nu inteleg de ce spuneti ca nu stiti cat trebuie achitat lunar!? Nu puteti vedea listele de plata afisate? Pe lista de plata sunt distinct trecute cheltuielile ultimei luni, apoi restantele, reparatiile, penalizarile, fondurile...
Ceea ce scrie pe aceste liste trebuie sa corelati cu chitantele elibertate.
Faptul ca ati achitat 2000 lei in capat, apoi 100 lei in capat, apoi iar 100 lei in capat ma duce la concluzia ca niciodata nu ati achitat suma intreaga datorata ci mai putin si asa au ramas rrestante. Este aproape imposibil ca pe o lista de plata sa aiba cineva de plata exact 2000 sau 100 lei doua trei luni la rand, fara virgula macar.