avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Taxe pentru schimb de apartament intre firme
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Taxe pentru schimb de apartament intre firme

Buna seara,
stie cineva ce taxe sint de achitat si de catre cine in cazul in care o societate proprietara a unui apartament doreste sa faca schimb in aceeasi cladire cu alt apartament de la dezvoltator, care are aceeasi valoare?

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament ce nu e inca gata! OneQuestion OneQuestion Salut, Am achizionat un apartament anul trecut pe baza unui antecontract (am achitat 75% la momentul semnarii antecontractului, iar restul de 25% ramane sa ... (vezi toată discuția)
Impozit pe apartament inchiriat unei firme. destinatie,activitate birouri. Lica-v Lica-v Buna ziua.Am inchiriat apartamentul care este adresa noastra de domiciliu,unei societati comerciale care il foloseste pe post de birouri.Contractul de ... (vezi toată discuția)
Impozit pe teren Leri Leri Buna ziua! As dori sa stiu daca pentru apartamentele pentru care este prevazuta in Cartea Funciara si o cota de teren in folosinta se datoreaza atat impozit pe ... (vezi toată discuția)