avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inscriere auto la primarie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inscriere auto la primarie

buna seara,as vrea sa-mi achizitionez un autovehicul luaz inscris in prealabil pe alta primarie decat sunt eu si as vrea sa-l trec pe numele meu la primaria de care apartin,este vorba despre un autovehicul de teren rusesc care vreu sa-l folosesc in deplasarile prin localitate,nu este utilaj agricol s-au altef de utilaj,este o masina de teren.Este posibil acest lucru si ce imi este necesar,va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Player01 , utilizator 18:44, 9 Decembrie 2013
Desfasurati procedura legala de inmatriculare auto
DA,multumesc mult,ma interesa mai amnuntit,daca stiam procedura nu mai intrebam,am vazut multe masini inscrise pe primarie si de asta am intrebat
Depinde de ce primarie apartii si ce pile ai acolo. Eu de exemplu am un ATV, cu motor de 400cc inscris pe primarie.
M-am dus pur si simplu cu actele la primarie si in 2 zile mi-au inmanat talonul.
Citeste si asta: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua as vrea sa achizitionez un atv, pentru a circula in ... mediterana mediterana Buna ziua As vrea sa achizitionez un ATV, pentru a circula in Bucuresti. Posed permis pt. AM, B si B1 de 25 de ani. Ce capacitate cilindrica trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui autovehicul la care nu s-a facut radierea in 30 de zile paulpaul22 paulpaul22 buna seara.as dori sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez pt. radierea unui autovehicul pe care l-am vandut de 2ani , i-mi vin amenzi de neplata a rovinietei ... (vezi toată discuția)
Inregistrare mijloc de transport cu numar local nicollettaB nicollettaB Buna ziua, am vrut sa inregistrez mijlocul de transport , caroserie: Masina autopropulsata pt lucrari, caroserie ATV, la primarie pentru numar local si nu mi ... (vezi toată discuția)