Buna seara
Am depus o plangere personal la parchet S4 pe 17 oct. Am considerat ca va fi nevoie de un avocat care sa ma asiste la audieri la politie si parchet.
Am semnat primul contract pe 4 noiemb pt 1200 ron achitati in prezent. Acesta a venit cu mine la audierea la sectia de politie 16, si apoi a spus sa asteptam. Implicit nu a mai facut nimic.
Am primit un raspuns negativ la o alta plangere depusa de mine in trecut, tot personal la sectia 16(aceleasi fapte reclamate ca in plangerea de la parchet insa ancheta se nea cu plangerea de la parchet, pt a nu mai pierde luni de zile). Adica ancheta a fost facuta prost si m-au indrumat la un proces civil desi am demonstrat fals si uz de fals inselaciune si evaziune fiscala. Am contestat ancheta la parchet pe 20 noiemb.
Am mers personal la parchet sa aflu nr de inregistrare si situatia plangerii din 17 oct, cu acel nr l-am sunat si am mers la politia S4 unde am aflat ca a fost trimisa la sectia 16, avocatul spunand ca nu mai mergem ca nu mai are rost.
Azi ne-am intalnit la birou si mai zis sa depun o noua plangere la parchet S3 si mi-a intocmit un nou contract si un nou onorariu de 12 mil + 10% onorariu de succes. Adica sa o luam de la capat si sa mint la audieri ca am depus eu o plangere normala...
A procedat corect? Intrun fel m-a cam obligat sa il semnez , spunand ca asa trebuie sa procedam, ca vechea plangere va avea raspuns negativ 90%, desi clar nu stim stadiul si nu am primit raspuns oficial de la parchet.
Ce sfaturi imi puteti da? Daca nu platesc noul contract se anuleaza de la sine?
Vechiul contract e inca activ pt ca nu m-a reprezentat la parchet , pt ca nu a fost nevoie si nici nu am primit inca vreun raspuns scris.
As vrea sa va mai intreb daca renunt la serviciile acestui avocat si se ajunge in instanta cu reclamatul, voi putea recupera si cei 1200 ron din primul contract?
Imi e dificil sa va sfatuiesc, mi-a fost greu sa urmaresc plangerile succesive si mai ales sa inteleg de ce tot faceti plangere pentru aceleasi fapte.
Trimiteti instiintare de renuntare la ultimul contract si cel anterior si cerere de restituire partial onorariu. Nu stiu insa obiectul sau si ce s-a prestat pana acum.
In instanta, d ela cine sa-i recuperati? De la avocat sau de la partea adversa?
Procedura dosar penal
Nina1
Buna ziua. Am formulat plangere penala pentru infractiuni de fals si uz de fals la Parchetul de pe langa Judecatorie.Plangerea penala a fost inaintata Politiei ... (vezi toată discuția)