avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Cum se calculeaza 2% din impozit pe venit?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Cum se calculeaza 2% din impozit pe venit?

Cum se calculeaza 2% din impozitul pe venit din salariu ? Din salariu brut sau din salariul net ? Este vorba de redirectionarea a 2% catre diferite ong sau diferite asociatii . Daca puteti sa-mi dati un exemplu concret la un salariu brut de 1800 lei .
Ultima modificare: Luni, 9 Decembrie 2013
noriszah, utilizator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 10:53, 10 Decembrie 2013
Stimate solicitant! Daca ati precizat ca se calculeaza la IMPOZITUL DIN VENIT, atunci cum sa se aplice la salariu, fie acesta brut sau net?? Din venitul salarial vi se retin contributiile si impozitul, iar din impozitul astfel stability, vi se retine 2% si se vireaza in contul beneficiarului mentionat de dvs in declaratia de venit....
Sunt 2% din IMPOZIT.... Cum se calculeaza IMPOZITUL ar trebui sa intrebati in alta sectiune a Forumului, aici e sectiune specifica ONG... Formularul 230 nu trebuie neaparat completat si la rubrica cu suma redirectata, o calculeaza organul fiscal, desi e mai sigur sa fie completata pentru ca fiscul uneori mai greseste cu sau fara ghilimele....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 % se poate redirectiona de catre pensionari in anul 2019? pintilescusorin pintilescusorin In ce conditii poate un pensionar sa completeze acel formular de 2%, si daca acel pensionar are venituri si din salariu poate completa un al doilea formular ? (vezi toată discuția)
Se mai depune formularul 230 în 2019, sau se completează și se virează lunar în 2018 de către angajator în cursul anului ? prest prest Buna ziua Formularul 230 se mai poate depune in anul 2019 pt.anul 2018? Sau se completeaza formularul in cursul anului si se vireaza de angajator ... (vezi toată discuția)
Formularul 230 - redirectionare 2% din impozitul pe venit mogasi mogasi Pensionarii cu pensii mai mari de 1000 lei pot redirectiona 2% din impozitul pe veniturile din pensii? Ce alte categorii (inafara celor ce obtin venituri din ... (vezi toată discuția)