avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Creditor la firma in insolventa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Creditor la firma in insolventa

Buna ziua tuturor!
Problema mea este urmatoarea: am lucrat ca subcontractor al unei mari firme romanesti care a intrat in insolventa.Nu am fost instiintati de catre administratorul judiciar inca,desi insolventa s-a pronuntat acum o luna. Exista facturi neachitate si file CEC refuzate la banca,din lipsa de fonduri. Va rog sa ma lamuriti care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez acum, ca si societate,pentru ca sunt in imposibilitatea de a-mi plati furnizorii,la randul meu, TVA s-a constituit oricum de plata,la fel si impozitul pe profit?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 09:52, 9 Decembrie 2013
in cazul in care nu v-a fost comunicata notificarea privind deschiderea procedurii insolventei, puteti formula o cerere de inscriere a creantei dvs. in tabelul creditorilor cu solicitarea de a fi repus in termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masa credala Andrei T Andrei T la societate debitoare care se afla sub incidenta legii 85/2006 ce procedura trebuie urmata sa ma inscriu la masa credala? sau mai exact ce pasi trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Fila cec fara acoperire, emisa dupa deschiderea procedurii insolventei jacqueline_k jacqueline_k Buna seara! Poate un administrator al unei societati pentru care s-a deschis procedura insolventei sa emita, dupa deschiderea respectivei proceduri, un CEC ... (vezi toată discuția)
Insolventa client mirelanicola.72 mirelanicola.72 Buna dimineata! va rog daca se poate sa ma indrumati cu privire la pasii de urmat in cazul in care un client ne anunta neoficial (printr-un sms trimis ... (vezi toată discuția)