avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua - suma cont bancar mostenita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua - suma cont bancar mostenita

Buna ziua am si eu o problema : in urma decesului tatalui meu am descoperit un cont bancar unde se afla o suma nu foarte mare de bani dar este ceva , eusunt unicul mostenitor , am certificatul acela de mostenitor dar mi sa spus de la banca ca mai imi trebuie inca un alt certificat pt acei bani il pot face la notar insa e o problema: can am fost la notar mi sa spus ca nu pot la oricare doar la cel la care sa facut succesiunea , eu locuiesc in brasov iar succesiunea sa facut in hunedoara,intrebarea mea e:nu se poate totusi face aici in brasov unde am domiciliul acel act? sau trebuie sa merg pana acolo? Multumesc
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 11:30, 9 Decembrie 2013
Certificatul de mostenitor se intocmeste acolo unde este dispusa masa succesorala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe transfer bani urmasi in caz de deces parinte SorinGeo SorinGeo Buna ziua, In cazul decesul parintelui, pentru transferul bancar al banilor in contul personal al acestuia in cel al copiilor mostenitori se percep taxe ( ... (vezi toată discuția)
Supliment la certificat de mostenitor IIrinaRoxana IIrinaRoxana Bună ziua! În urma cu 2 ani am dezbătut masa succesorala a tatălui meu. La momentul respectiv tatăl meu avea un credit bancar asigurat. Masa succesorala a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , dupa decesul tatalui as dori sa am un extras de compt ... Alexito Alexito Buna ziua , dupa decesul tatalui as dori sa am un extras de compt de la banca unde are contul ...nu am act de mostenitor ..nici un alt act ... (vezi toată discuția)