avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa de prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa de prima inmatriculare

Buna ziua,

Rog un raspuns pentru urmatoarea speta:
- in Octombrie 2007 am achizitionat un autoturism in leasing financiar (achizitie pe PF), iar in Ianuarie 2008, firma de leasing a emis factura aferenta taxei ptr. prima inmatriculare; taxa a fost platita la momentul respectiv.
- pentru recuperarea acestei taxe, mai pot face demersurile legale, avand in vedere termenul scurs - 5 ani de la emiterea/plata facturii ? aceasta creanta se poate prescrie in acest termen ?

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Taxa prima inmatriculare contract leasing lumi71 lumi71 Buna ziua In martie 2007 am achizitionat un autoturism nou in leasing pe persoana fizica, pentru care am achitat ulterior inscrierii in circulatie a ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare auto danutz01 danutz01 Am achizitionat un autoturism SH in luna octombrie 2008 din Germania , pe care l-am inmatriculat in Romania in luna decembrie 2008.La acea data am platit o ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa speciala de inmatriculare andreiluputan andreiluputan Dragi prieteni, va deranjez azi cu o problema care sunt convins ca a fost mult dezbatuta de voi,insa nu gasesc nicaieri un raspuns potrivit situatiei mele. ... (vezi toată discuția)