avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere preschimbat (Italia)
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere preschimbat (Italia)

buna ziua...in 1999 am luat permisul cat.b,inainte de a expira(10 ani valabil),l-am preschimbat in Italia,unde de altfel sunt si rezident...intrebarea mea este...chiar daca am savarsit fapte privind abaterea de la regimul circulatiei,ce comporta anularea permisului de conducere pe teritoriul romaniei si anume conducere sub influenta bauturilor alcoolice,refuzul probelor biologice si conducere cu permisul suspendat,e posibil ca avand permis preschimbat in italia,deci italian,acesta sa nu-mi poata fii anulat de catrea autoritatile romane???ps.nu am primit nici o instintare scrisa sau verbala,cum k permisul este anulat sau suspendat...unde si pe cine intreb de situatia permisului meu:confused:

Alte discuții în legătură

Permis de conducere preschimbat sergiuconstantin sergiuconstantin Buna seara,am din nou cateva intrebari care ma bantuie:D...fac un mic rezumat,dupa intreb......in 1999 am luat permisul cat.b,inainte de a expira(10 ani ... (vezi toată discuția)
Permis romanesc suspendat in italia ContSters148993 ContSters148993 am permisul romanesc suspendat in italia ptr conducere sub influenta bauturilor alcoolice si as dori sa stiu daca am voie sa circul pe teritoriul Romaniei ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere strain - preschimbare - CatalinF CatalinF Buna, Am dobandit permisul de conducere in Italia in perioada in care locuiam acolo, acum vreau sa il preschimb in unul Romanesc, doar ca de vreo 3 luni ... (vezi toată discuția)