avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Raspuns la intampinare la contestatia la executare
Discuție deschisă în Executare silită

Raspuns la intampinare la contestatia la executare

As dori sa aflu cateva lucruri legate de un card de credit Euroline.Valoarea tranzactiei cu plata in rate(un calculator) a fost de 3059,29 lei rambursabila in 36 luni iar limita de creditare pentru retragere numerar a fost de 2.400 lei.La doi ani dupa plata ratelor am extras dupa card suma de 2190 lei.In urmatorul extras de cont a aparut, pe langa dobanda datorata si comisionul pentru depasire limita de credit.Este acest comision legal?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 20:19, 9 Decembrie 2013
nu se poate aprecia decat daca un avocat va studiaza dosarul. oricum, chiar daca nu este, acest lucru nu se ridica in intampinare la cererea de executare silita, ci printr-un proces separat ce are ca obiect contestatrea acestui comision.abea dupa instanta se va pronunta in sensul ca acest copision este ilegal aveti sanse in contestatia la executare.
Ultima modificare: Luni, 9 Decembrie 2013
Antoanela Geaman, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata .. altfel tribunal ...ce sa fac ????????? rtv rtv in anul 2008 am cumparat cateva produse de la Altex in valoare de 2400 lei ...amm platit rata la timp o perioada ...apoi au inceput telefoanele ai intarziat ... (vezi toată discuția)
Contracte aditionale credite aio aio Buna ziua. detin un credit pentru nevoi personale la alpha bank. Este corect ca in scadentarul estimativ prezentat in draftul bancii sa fie toate ratel, in ... (vezi toată discuția)
Comisionul bancar donya donya Buna ziua , mai am o intrebare pentru cei ce stiu.comisioanele bancare gen comision interogare,comision gest cont.,comision retragere numerar sunt deductibile? ... (vezi toată discuția)