Buna seara.
Am fost pacalita de o persoana cu niste bani. Dosarul va ajunge la tribunal in curand.
Persoana care m-a pacalit si care va fi judecata m-a contactat si mi-a zis ca ar vrea o intelegere intre noi doi in prezenta avocatului lui si ca e dispus sa imi dea banii inapoi, sa negociem.
Daca nu ii mai raspund la telefon pentru ca nu am placerea sa mai discut cu acea persoana faptul ca nu mai raspund la telefon se poate considera ca nu vreau banii inapoi sau avocatul acelei persoane trebuie sa urmeze o cale mai oficiala si sa anunte instanta ca vrea sa imi dea banii si eu sa ii dau apoi contul?
Nu ar trebui o cale mai oficiala? Cum ar trebui sa procedeze? Va rog dati-mi un sfat.
Nu mai am bani sa platesc avocatul, cu atat mai mult sa ii platesc o intalnire de taina la lumina lumanarilor intr-un alt oras.
Sunt obligata sa fac eu ceva doar pe baza unei discutii? Nu ar trebui sa urmeze o cale oficiala care sa conste intr-o cerere scrisa ceva adresata mie, tribunalului, procuraturii etc ? In fond la tribunal eu a trebuit sa duc dovezi, nu vorbe.
Am inteles. Dar daca aleg sa nu ma intalnesc deloc? Acest lucru nu ii poate obliga la o cale oficiala? Sunt obligata sa raspund la telefon sau sa trimit pe banii mei avocatul? Nu pot pur si simplu sa ignor telefonul si sa merg la proces si acolo el sa declare ca vrea sa imi dea inapoi banii si in fata judecatorului eu sa ii dau contul? Fara intalniri din astea neoficiale nu se poate?
Asta tot intreb.
Multumesc.
Inselaciune
SergiuRadu
Buna ziua , ma numesc Sergiu Radu , sunt din Bucuresti si as vrea sa fiu si eu lamurit , poate dvs. ma puteti indruma .
In urma cu cateva zile am sunat la un ... (vezi toată discuția)