avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Acum 3 săptămâni am acordat avans unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Acum 3 săptămâni am acordat avans unei persoane ...

Buna ziua!

Acum 3 săptămâni am acordat avans unei persoane fizice pentru efectuarea unei comenzi de cherestea. Înțelegerea a fost verbala, plata s-a făcut prin banca, in contul soției sale. Aceasta este singura mea dovada ca am plătit către respectiva persoana suma. In trecut am mai avut relații de colaborare in aceeași maniera cu aceeași persoana fără sa am nicio problema. Am respectat fiecare înțelegerea și totul a decurs ok.
In acest moment acea persoana nu mai raspunde la telefon, nici nu mai vrea sa ne întâlnim - am fost pana la fabrica dansului și a refuzat sa ne întâlnim-

Am sesizat poliția in acest sens, care mi-a dat de înțeles ca nu au ce sa facă și ca trebuie sa ma îndrept carte instanța, fiind vorba despre un litigiu civil.

Am nevoie de un sfat, o părere despre calea legală și cui sa ma adresez pentru a recupera avansul dat. Nu este o suma mică. Se situează in jurul valorii de 10000 lei.

Va mulțumesc anticipat!
notificati femeia sa va dea banii ca plata nedatorata si apoi o dati in judecata.
Mergeti ls un avocat pentru a va formula o notificare către dna respectivă și apoi va adresați în instanță.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avans fara onorarea comenzii. matabata matabata Buna ziua, Sunt Intreprindere Individuala. Am dat un avans (pt. o tabla de cupru), am primit o factura proforma + chitanta, dar comanda nu a mai fost ... (vezi toată discuția)
Restituire avans Laurentiu Dacian Laurentiu Dacian Buna ziua. As vrea si eu sa intreb daca are cineva vreo parere in legatura cu urmatoarea situatie: Urmare lansarii unei comenzi pentru livrarea unui echipament ... (vezi toată discuția)
Comerciantul amana plata pentru produsele returnate anes2double anes2double Buna ziua, In luna decembrie, am cumparat de pe un site cunoscut mai multe produse pe care urma sa le primesc in decurs de cel mult 21 de zile. Fara nicio ... (vezi toată discuția)