avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbarea permisului de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbarea permisului de conducere

Daca solicit prelungirea valabilitatii permisului de conducere inainte ca acesta sa fi expirat,mai este nevoie de Fisa medicala ?Multumiri anticipate!
Cel mai recent răspuns: covasenco , utilizator 22:54, 9 Decembrie 2013
la toate preschimbarile se face fisa medicala. chiar si la convertire dintr.un permis strain intr.unul romanesc. daca schimbati inainte de termen e dezavantajul dvs. daca schimbati la termen ..avantajul dvs ptr anii castigati
cu alte cuvinte..astea sunt actele necesare preschimbarii . nu.i intereseaza cand il schimbati dvs
Ultima modificare: Luni, 9 Decembrie 2013
covasenco, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este necesara fisa medicala pentru preschimbarea permisului? stepetrache stepetrache buna seara ! peste 5 luni imi expira valabilitatea permisului auto. pentru preschimbarea lui inainte de expirare e nevoie si de fisa medicala sau nu ? rog ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis conducere cat. b eliberat de statul italian georgedinradauti georgedinradauti Va salut!Astazi 20/08/2013 am fost la depunera dosarului pt.preschimbare permis auto cat.B eliberat destatul ITALIAN ce se expira pe 29/08/2013!Dosarul ... (vezi toată discuția)
Permis expirat. se schimba simplu sau trebuie examen promovat ? cetateanul89 cetateanul89 Buna ziua. Rog un sfat. Peste 2 luni imi expira permisul de conducere. Pentru a prelungi durata, il pot schimba cu o simpla cerere sau trebuie sa dau iar ... (vezi toată discuția)