avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de legalizare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de legalizare

in cazul in care o sentinta civila este atacata cu apel, iar apelul este respins ca nefondat, si nu se mai face recurs, se legalizeaza sentinta pronuntata in apel, prin cerere la instanta care a pronuntat apelul?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Andreea Clara Robu , Avocat 22:34, 16 Decembrie 2013
la instata de fond, unde veti gasi intreg dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de muncã: pot sã declar recurs împotriva hotãrârii pronunțate de instanța de apel? luminitatoma luminitatoma Am pierdut un proces in calitate de reclamanta pentru drepturi salariale de doua ori. La prima instanta mi s-a respins actiunea ca nefondata, ( a fost o ... (vezi toată discuția)
Liberare sub control judiciar monica72 monica72 buna ziua.exista vreo forma de a combate formula ''se respinge ca nefondat .''? fratele meu este la a 4 cerere de eliberare sub control judiciar care pe fond ... (vezi toată discuția)
Eroare formulata intr-o decizie civila - help viorica56 viorica56 Buna seara va rog sa ma ajutati nu stiu ce am de facut si unde ar trebui sa apelez cu privire la o eroare formulata intr-o decizie civila. pronuntata de ... (vezi toată discuția)