Va rog a-mi da raspuns la o problema ce ma framanta de cateva luni. O ruda a mea, a fost pensionata pe caz de boala de catre INMRCM Bucuresti. La un an distanta, a fost chemata la expertiza medicala si tot ei i-au suspendat aceasta pensie. Cu toate ca persoana in cauza, a avut internari, scrisori si referete medicale ce ii atestau boala, respectiv discopatie lombara. Am depus contestatie la registratura INMRC Bucuresti . in aceasta perioada, a facut 4 examene RMN, atat la Institut cat si spitalele unde a fost internata., radiatii ce au efect negativ asupra organismului.
Ni s-a dat raspuns la cerere, printr=o alta intrevedere, in care este chemata la o alta reexaminare medicala..
Ce este de facut in acest caz??? ce documente sa mai arate ca sa nu ii sisteze pensia?? Ea chiar este bolnava, nu mai este apta de munca. Iar rezultatele medicale vorbesc de la sine.
Ce grad de boala am?
miky55
am piciorul drept amputat o treime in urma unui accident feroviar petrecut in afara orelor de munca,discopatie lombara si cervicala,hepatita,pietre la ... (vezi toată discuția)