avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Permis auto
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Permis auto

Va salut , cum pot obtine permisul auto fara reabilitare daca am suferit o condamnare de 7,6 ani pt T.O. din care m am liberat in ianuarie 2009? am crezut ca pot face reabilitarea la cerere dupa 5 ani dar m am inselat....motivul este simplu vreau sa mi iau permisul auto ! daca exista cineva care ma poate ajuta ,va rog lasati mi un mesaj si poate colaboram !!!
Cel mai recent răspuns: cristian112 , utilizator 13:17, 26 Decembrie 2013
am voie sa dau de permis :))))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am voie sa dau de permis??? cristian112 cristian112 in urma cu 5 ani am fost liberat dintr o pedeapsa pentru o fapta cu violenta (T.O.) fara a incalca vreodata vre o lege din codul rutier. Nu am avut permis ... (vezi toată discuția)
Reabilitare! cristian112 cristian112 buna ziua! va rog sa ma lamuriti si pe mine cu privire la termenul reabilitarii pentru ca sicer nu inteleg nimic! daca am avut o condamnare de 7,6 ani iar in ... (vezi toată discuția)
Cum pot lua permisul cristian112 cristian112 ecsista vreo cale sa dau de permis daca am cazier pentru fapta cu violenta (t.o)? astept orice fel de sugestii... (vezi toată discuția)