Buna ziua,
Am o prietena si este intr-o situatie foarte grava, s-a imbolnavit si primul verdic a fost de pneumonie insa cel de-al doilea verdict a fost crancen: HIV. Primul copil are si el, al doilea copil nu are, de asemenea nici sotul ei nu are, au ajuns la certuri si ea vrea sa divorteze insa el o ameninta ca ii ia copii la divort pentru ca are o asemenea boala. Intrebarea ei si a mea ca sa o ajut este: poate sa-i ia copii la divort fiindca are HIV???
Va multumesc anticipat.
Instanta nu va stabili ca minorii sa aiba domiciliul la tata pt ca mama are HIV in special, ci daca nu poate avea grija de ei sau din alte motive fara legatura cu boala.
Cati ani are primul copil ?
Al doilea e cam mic sa il ia tatal. Conteaza cat e de capabila femeia sa aiba grija de ei cu tot ce inseamna asta sa aiba conditii bune de locuit, sa aiba venituri, boala sa ii permita sa ii spele, sa ii plimbe, sa le faca de mancare, sa fie ea ok cu boala ca banuiesc ca dupa vestea asta nu e tocmai in regula...
HIV e o boala? E declansata boala sau e doar purtatoare de HIV?
Discutiile sunt mai lungi si nu, din cauza ca e bolnava nu i se pot lua copiii, dar trebuie sa aiba cum sa ii ingrijeasca, adica: casa, masa, venit.
Lege hiv
van_Blond
Buna ziua! As dori sa stiu daca conform legistlatiei Romaniei(codul Penal+codul Civil samd) sunt obligat sa divulg statutul meu hiv partenerilor cu care ... (vezi toată discuția)