avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cazier pentru iesirea din tara cu un bebelus
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cazier pentru iesirea din tara cu un bebelus

buna.am un bebelus de 6 luni si am vrea sa plecam in Danemarca la tatal copilului.noi nu suntem casatoriti.am nevoie de cazier la iesirea din tara?
Ultima modificare: Miercuri, 11 Decembrie 2013
loredanaciobanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: loredanaciobanu , utilizator 15:20, 13 Decembrie 2013
Aveti nevoie de pasaport pt bebe si acordul tatalui daca bebe e recunoscut. Nu aveti nevoie de cazier.
pasaportul l-am facut.am si procura de la tatal copilului.dar ma gandeam,nefiind casatorita legal,poate am nevoie
Cazierul este necesar doar pentru persoanele care sunt insotitoare, adica cei care insotesc copilul fara ca parintii sa fie prezenti. Dvs. fiind mama aveti tot dreptul de a calatori cu minorul fara a face dovada cazierului judiciar.
va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecare in vacanta irina_iris irina_iris buna.ma numesc irina si vreau sa plec cu nepotul meu de 9 ani la vara in italia cu avionul.ce acte imi trebuiesc din partea parintilor(mama lui e in italia si ... (vezi toată discuția)
Minor in strainatate crisa.criss crisa.criss Buna seara, Eu urmeaza sa lucrez pentru o perioada de 2 ani in Belgia insa aici in tara vor ramane parintii, sotul si cele doua fiice in varsta de 4 si 8 ... (vezi toată discuția)
Iesire cu minor din tara- acte necesare lecsi22 lecsi22 am un copil de 3 ani nu sunt casatorita dar copilul poarta numele tatalui si al meu intrebarea este pot sa plec din tara fara o procura de la el sau am ... (vezi toată discuția)