avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Suspendare permis de conducere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Suspendare permis de conducere

buna ziua,de curand permisul de conducere mi-a fost suspendat avand o alcoolemie de 0,95 alcool pur in sange la prima proba iar la a doua proba de sange 0,80 bun,cei de la politie m-au chemat astazi sa-mi aduca la cunostiinta ca procurorul a dispus inceperea urmariri penale impotriva mea,in aceasta situatia ce pedeapsa as putea primi?plecand de la faptul ca niciodata nu am mai avut antecedente penale de niciun fel si in acea seara nu am savarsit niciun eveniment rutier nimic,practic decat am fost oprit in trafic si atata tot repet in trecut nu am mai avu nicio problema cu legea.Va multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: cosmin_nasu , utilizator 14:01, 11 Decembrie 2013
Condamnare cu suspendare iar consecinta sigura anularea permisului de conducere.
Dupa un an de la data ramanerii definitivr a hotararii judecatoresti puteti sustine examen ptr obtinerea unui nou permis de conducere.
Se recomanda angajarea unui avocat.
am inteles,insa procurorul daca deja a dispus inceperea urmaririi penale numai ma poate scoate de sub urmarire penala si sa raman cu o amenda administrativa nu?
Ar fi indicat sa incercati sa va aparati, in functie de situatia de fapt ar putea fi util calculul retroactiv al alcoolemiei.
am inteles va multumesc din suflet pt raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis de conducere cosmin_nasu cosmin_nasu am fost oprit in trafic de politia rutiera am fost testat cu aparatul etilotest acesta indicand valoarea de 0,46 alcool pur in aerul expirat apoi am fost ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere cosmin_nasu cosmin_nasu am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere in seara zilei de 26.10.2013 am fost testat cu apartul etilotest acesta indicand valoarea de 0,46 in aerul ... (vezi toată discuția)
Art. 87, alineatul 1 din oug nr. 195/2002 lechioiuionel lechioiuionel In data de 27.02.2012 am fost prins conducand auto pers.sub influienta bauturilor alcoolice,avand ca rezultat la alcooltest 0.43.Rezultatul analizelor nu mi a ... (vezi toată discuția)