avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Completare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Completare contract de munca

Vreau sa-mi fac contact de munca pe firma mea,pe norma intreaga cu minimul pe economie,dar vreau sa imi apara pe contract un salariu de1500 de lei dar sa platesc impozit pe minimul pe economie adica pe 850 de lei cat va fi de la 1 ianuarie 2014,se poate face asta?va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 11 Decembrie 2013
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Elena_Aurelia , utilizator 21:23, 11 Decembrie 2013
Nu se poate. Nu mai exista carti de munca de cativa ani.
Sa imi fac contract individual de munca.
Se poate, dar impozitele trebuiesc platite la valoarea din contract, obligatoriu.
adica se plateste impozit cei 1500 de lei din contract,chiar daca eu nu i-au salariul atat?

Ultima modificare: Miercuri, 11 Decembrie 2013
Elena_Aurelia, utilizator
Nu se poate.Pai daca faceti contract de munca care se va plati cu suma de 1500 ron, platiti impozitele aferente acestei sume.

Alte discuții în legătură

Cim ContSters126274 ContSters126274 In cazul in care se incheie un contract individual de munca cu un salariu minim pe economie dar in mana salariatul primeste mai mult cum se acopera in ... (vezi toată discuția)
Salarizare tesa dragosmusat dragosmusat Care sunt modalitatile de salarizare pentru personalul TESA? Exista vreo modalitate ca personalul TESA dintr-o intreprindere sa fie platit in cote procentuale ... (vezi toată discuția)
Procent din vanzari birta birta cum se impoziteaza procentul din anzari pe care sc vrea sa-l acorde salariatilor si care este baza legala , cum se procedeaza , nu am avut inca asemenea caz ... (vezi toată discuția)