PMB a fost somata de catre BEJ sa achite o suma datorata persoanei X, dar a facut contestatie fara a suspenda, insa, executarea silita. Termen de judecata nu s-a stabilit incă, iar BEJ, la cererea creditorului , a cerut Trezoreriei Municipiului Bucuresti infiintarea popririi executorii asupra soldului creditor al tuturor conturilor deschise ale debitoarei Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Au trecut 14 zile lucrătoare și nu s-a primit nici un raspuns. Ce mai poate face persoana X si este oare posibil sa se fi suspendat si poprirea fara ca creditoarea sa fie anuntata? Va multumesc din suflet!
Buna ziua
Am si eu o nelamurire, soacra mea are o pensie de 570 lei, si i-a fost pusa proprire pe pensie deoarece este restanta la plata impozitului pe pamintul ce-l detine, am inteles si asta e dar a primit in aceasta luna din cei 570 doar 106 lei, e normal asa ceva, am inteles ca la proprire se ia cel mult 30 % dar nu 80.Multumesc astept raspuns.
Retinere din pensie
oprita
Buna ziua
Am si eu o nelamurire, soacra mea are o pensie de 570 lei, si i-a fost pusa proprire pe pensie deoarece este restanta la plata impozitului pe ... (vezi toată discuția)