avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Reges-Online: Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Retinere din pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Retinere din pensie

Buna ziua
Am si eu o nelamurire, soacra mea are o pensie de 570 lei, si i-a fost pusa proprire pe pensie deoarece este restanta la plata impozitului pe pamintul ce-l detine, am inteles si asta e dar a primit in aceasta luna din cei 570 doar 106 lei, e normal asa ceva, am inteles ca la proprire se ia cel mult 30 % dar nu 80.Multumesc astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: Avocat Draghici Cornelia , Avocat 20:10, 11 Decembrie 2013
Nu este deloc normal acest lucru. Retinerile nu pot depasi jumatate din pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare poprire Marta Tot Marta Tot PMB a fost somata de catre BEJ sa achite o suma datorata persoanei X, dar a facut contestatie fara a suspenda, insa, executarea silita. Termen de judecata nu ... (vezi toată discuția)
Penalitati la intretinere Yoda112 Yoda112 Buna ziua ! Am o nelamurire: luna trecuta am platit toate penalitatile stranse la intretinere in decursul a 1 ani si jumatate , 570 lei la o suma de ... (vezi toată discuția)
Suspendarea contractului de studiu la facultate anul i natalia66 natalia66 buna! am o nelamurire. in vara, mai exact iunie 2015 m-am inscris la universitatea 1 decembrie 1918 alba iulia. am platit prima transa in valoare de 475 de ... (vezi toată discuția)