avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Procura Speciala
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Procura Speciala

Buna ziua,

Sunt in judecata cu o societate de recuperare. Recuperatorul a depus la dosar contract de cesiune si procura speciala.
Procura speciala a fost autentificata cu mult inaintea semnarii contractului de cesiune.
Mai mult, in Procura speciala este specificat: " pentru recuperarea creantelor cesionate ", OR contractul de cesiune in care se face referire la creanta mea a fost semnata ulterior. Fiind vorba de o banca, judecatorul a admis orbeste cererea de executare silita. Ce parere aveti?
Citind cu atentie Procura, am constatat ca persoana care a semnat din partea mandantului a fost imputernicita in baza deciziei Consiliului de administratie, iar in incheierea de autentificare notarul a omis sa mentioneze acest aspect!!!! ce parere aveti? Va multumesc anticipat

Vasile
Cel mai recent răspuns: Vasile1952 , utilizator 12:08, 13 Decembrie 2013
Dacă a depus contractul de cesiune, nu mai are nevoie de procură. În calitate de cesionar, a devenit creditorul dumneavoastră, singurul căruia puteţi să-i plătiţi în mod valabil pentru stingerea creanţei şi singurul în drept să vă urmărească silit.
Cine a facut cererea catre executor ? Banca prin procurator sau societatea de recuperare dupa semnarea contractului de cesiune?
Mai explicit, Credit Europe Bank a cesionat catre Credit Gulf din Emirat Arabe (!!!) iar cesionar a mandatat o societate de recuperare SRL Romania. Mandant al Procurii speciala este Credit Gulf iar mandatar este societate de recuperare SRL..Procura a fost autentificata anterior contract de cesiunea.
Mai explicit, Cesionar a mandatat o societate de recuperare inainte de a dobandi calitatea de cesionar.
Maintineti punctul de vedere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune de creanta - sunt bun de plata? smeagull smeagull Buna ziua, Am avut un partener de afaceri, cu care am avut un contract cadru de furnizare de bunuri. Livrarile se faceau apoi pe baza de comanda. La un ... (vezi toată discuția)
Cesionare creanta banca Danielamioara1 Danielamioara1 Buna ziua. Banca mi-a cesionat creditul in luna decembrie 2015 catre un srl. Ce pot face in aceasta situatie,tinand cont ca eu nu avem intreruperi de la ... (vezi toată discuția)
Societate recuperari creante/debitor - raport juridic comercial sau civil? ContSters257414 ContSters257414 intr-o postare mai veche gasim urmatoarea opinie: [i]\\"Insa...parerea mea este ca o astfel de cesiune de creanta-catre o societate de recuperari creante ... (vezi toată discuția)