Lucrez intr-o institutie de stat - directie de asistenta sociala din anul 2003 ca asistent social cu studii superioare. In prezent sunt incadrata in gradatia 3 clasa de salarizare 49. Unii dintre colegii mei, cu vechime mai mica si/sau cu studii medii au salariul net mai mare. In momentul in care am intrebat daca mi se poate mari si mie salariul mi s-a raspuns faptul ca cei mentionati mai sus sunt trecuti cu functia de inspectori de specialitate, care le da posibilitea sa dea examen pentru o noua treapta de salarizare si eu nu. Exista vreo posibilitate de obtine un salariu mai mare? (mentionez ca in prezent cuantumul acestuia este de 1125 lei) Multumesc!
Salarizare
ancageorgeta
1.In anul 2005 am absolvit facultatea, sectia asistenta sociala, la 01.04.2006 m-am angajat ca asistent social cu contract de munca pe perioada nedeterminata ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa
Petronia
Am si eu o nelamurire..Sunt functionar public intr-o institutie publica .In 2006 am terminat studiile universitare de lunga durata intr-o universitate de stat ... (vezi toată discuția)
Cuantumul salariului
mayuk27
Sunt contabil la o primarie cu studii superioare de lunga durata (consilier asistent II), vechime 10 ani în campul muncii, 2 ani vechime în contabilitate, si ... (vezi toată discuția)