avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor de la UE si plata impozitelor
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor de la UE si plata impozitelor

buna seara as vrea sa va intreb daca nu am platit impozitul local si sint handicapata gradul1 am dreptul la ajutorul de alimente de la ue ca la primarie mi s-a zis ca pina nu platesc impozitul nu am dreptul la ajutor
Ultima modificare: Joi, 12 Decembrie 2013
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: oltiemoke , utilizator 20:51, 11 Decembrie 2013
Acordarea ajutorului alimentar nu este conditionat de achitarea impozitelor sau amenzilor.
Este un abuz din partea primariei. Doar eliberarea certificatului fiscal este conditionat de plata restantelor la impozite sau altor taxe locale.

Spuneti-le celor de la primarie ca daca nu va acorda ajutorul la care aveti dreptul veti face plangere la prefectura judetului.

va multumesc pentru informatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie civila oprita oprita Buna ziua Se poate conditiona la Primaria de care apartine, cununia civila a unuioa dintre cei care vor sa faca acest pas un tanar care ar vrea sa faca ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire gaze alex2150 alex2150 sal, am fost azi sa imi depun cerea pentru ajutorul de incalzire si mi s-a spus sa pltesc impozitele la primarie, nu am gasit nicaeri ca as fi obligat sa am ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverinta schimbare carte identitate busuyoc busuyoc Buna ziua! Va rog frumos sa imi spuneti daca exista vreo posibilitate sa primesc o adeverinta de la primarie pentru schimbare CI avand in vedere ca figurez cu ... (vezi toată discuția)