sal, am fost azi sa imi depun cerea pentru ajutorul de incalzire si mi s-a spus sa pltesc impozitele la primarie, nu am gasit nicaeri ca as fi obligat sa am impozitele la li zi, mentionez ca nu sunt angajat , se poate depunde undeva vreo plangere nu am gasit in nici o lege sa te oblige , ms pt raspunsuri
buna, si eu am fost astazi sa depun actele pt ajutorul de gaz,ai nevoie de adeverinta de la impozite si taxe locale precum ca nu ai datorii restante,nu stiu cum e la primaria voastra dar la noi termenul limita pt achitarea impozitului anual este septembrie,probabil ca fiind deja octombrie si nu ai platit pe anul asta,te considera cu datorii restante,nu stiu ce lege le da dreptul sa faca asta,dar o prietena de a mea a pierdut alocatia pt sprijinul familiei pt ca nu avea platite impozitele la zi,probabil ca se urmeaza niste dispozitii speciale sau chiar legile nebunilor astora de ne conduc tara#-o
sper sa o scoti la capat cu ei,unii ii mai pacaleau in sensul ca le dadeau adeverinta respectiva pe care era specificat ca au datorii neachitate dar la sediul de primire a actelor pt ajutor treceau cu vederea.....mult noroc!
eu unde am citit peste tot da sa ai plata impozitelor la zi , am niste amenzi auto si aici e prb , am vb cu cineva de la o alta primarie si mi-a zis ca sa ii amentint ca ma duc si ii reclam la prefectura si sa imi arata in ce lege scrie asa ceva