avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Instiintare PFI de la CNAS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Instiintare PFI de la CNAS

buna ziua bunica mea (pensionara ce lucreaza ca asistent medical pe PFI) a primit o instiintare de la CNAS.
.
IN CONFORMITATE CU ART. 215 ALIN(3) DIN LEGEA NR 95/2006 PRIVIND REFORMA IN DOMENIUL SANITAR CU MODIFICARILE SI COMPLETARILE ULTERIOAREAVETI OBLIGATIA DE A DEPUNE LA CASA DE ASIGURARI SANATATE DECLARATII PRIVIND OBLIGATII DE PLATA CE VA REVIN CATRE FONDUL NATIONAL UNIC PT ASIGURARI SOCIALE DE SANATATE.
TERMENUL -15ZILE INSOTITE DE DECIZIILE 2008-2013.
intrebarea este ce se poate face pt anula restanta (din cate stiu eu pensionarii erau scutiti de aceasta plata)
Cel mai recent răspuns: PFA SANDU ADRIANA , Consultant managementul calitatii 06:33, 27 Decembrie 2013
Pensionarii care desfasoara activitati independente sunt scutiti de plata contributiei la fondul de pensii, dar nu si la fondul de sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare cas Diana_90 Diana_90 Am primit de curand o instiintare de la cnas care suna in felul urmator: \\"In conformitate cu art.215 alin (3) din Legea nr.95/2006 privind reforma in ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit catre cnas ContSters60237 ContSters60237 Am primit o notificare de la CNAS prin care trebuie sa achit impozit pe venit incepand din anul 2002 de cand am un P.F. ca vanzator ambulant.Ca pensionar din ... (vezi toată discuția)
Contribuitie asigurarile sociale de santate Denisa Stanca Denisa Stanca Persoana fizica autotizata este obligata sa platesca contribuiile la sanatate daca este pensionar limita de varsta? (vezi toată discuția)