avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor deces
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor deces

Buna seara! Mama mea pensionar a decedat in 21 noiembrie,iar pe 26 noiembrie am depus actele pt ajutorul de deces.De la Casa de pensii locala Petrosani mi-au spus ca voi primi ajutorul intre 23-28 decembrie si mi-au dat un bon de intrare cu nr.16946. De ce atat de tarziu cand in legea 263/2010 la art.129 spune ca se acorda in termen de 24 de ore de la data depunerii documentelor? Astept un raspuns! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:09, 12 Decembrie 2013
Probabil din lipsa fondurilor necesare vi s-a dat un termene asa de lung. Va puneti adresa Casei Nationale de Pensii Publice - for superior caselor de pensii judetene.
e-mail: petitii.sesizari@cnpas.org

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de pensie? Elena Soare Elena Soare Sunt nascuta pe 26 aprilie 1954 Am asolvit Facultatea de farmacie cursuri de zi in 1979 ( 5 ani de facultate) Am fost angajata din 1 noiembrie 1979 pana in ... (vezi toată discuția)
Ajutorul de deces milan72 milan72 buna seara! as vrea sa intreb unde se poate adresa o persoana al carei sot a decedat ,iar firma unde acesta a lucrat ,refuza sa plateasca ajutorul de ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas alex2353 alex2353 Buna ziua ! In momentul de fata beneficiez de pensie de urmas, fiind proaspat absolvent. Problema este ca voi urma o cariera militara. Este vorba de scoala ... (vezi toată discuția)