avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CIM suspendat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

CIM suspendat

Buna seara ! Revin :am primit solutia de la parchet cu NUP si amenda administrativa si angajatorul va contesta decizia ... ce va mai urma ?

va multumesc pt raspunsuri
Cel mai recent răspuns: ana6464 , utilizator 21:49, 12 Decembrie 2013
sa inteleg ca ati primit NUP pentru o cauza in care angajatorul va reclamat. Sincer nu are sanse mari de reusita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camera preliminara - plangere impotriva rezolutiei ada123456 ada123456 Am revenit : suspendata de 15 luni in urma unei plangeri penala , am primit odonanata de la procuror cu NUP si amenda adm . de 1000 ron , apoi de la ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios nutzzu nutzzu Buna ziua .Acum 1 an o persoana m-a reclamat pentru luare de mita(speta:a trecut pe rosu i-a fost retinut permisul . Persoana ,in plangere a sustinut ca a ... (vezi toată discuția)
Rezolutie de nup si amenda administrativa criss8080 criss8080 Buna ziua, Azi am primit de la procuratura raspunsul la ancheta la care am fost supus in urma unei reclamatii de furt si distrugere.In rezolutie scrie ca am ... (vezi toată discuția)