avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare obtinerea unei locuinte A.N.L.
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

obtinerea unei locuinte A.N.L.

Viitoarea mea sotie a depus dosarul pentru obtinerea unei locuinte A.N.L.,iar termenul limita de depunere a actelor a expirat deja. Intrucat exista un bloc ce urmeaza a fi dat in folosinta in cursul acestui an, intrebarea mea este:
Daca intre timp, pana la repartizarea locuintelor, ne casatorim, putem depune certificatul de casatorie in vederea cresterii punctajului? Sau sunt luate in calcul doar conditiile existente la momentul depunerii dosarului?
Pentru ca textul de lege spune ca"Solicitantul trebuie sa fie major, in varsta de pana la 35 de ani la data repartizarii locuintei", si nu la data depunerii dosarului.In concluzie, orice modificare ar trebui luata in calcul pana la data repartizarii.Sau nu?!
Cel mai recent răspuns: oneman , utilizator 16:07, 16 Aprilie 2009
Depuneti certificatul de casatorie imediat ce dispuneti de acesta. Listele sunt aprobate dar modficari sunt oricand posibile:casatorii, nasteri copii, divorturi, decese.Dupa casatorie mergeti si in audienta la Comisia sociala de analiza a dosarelor depuse de petenti in vederea repartizarii unei locuinţe ANL solicitand modificarea punctajului in favoarea dvs.
Multumesc pt raspuns. Revin cu o intrebare:
Exista posibilitatea ca, comisia sa nu ia in calcul solicitarea de modificare a punctajului existent initial? Daca da, aceasta reprezinta o incalcare a legii sau totul este lasat la "buna-credinta" a comisiei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare situatie locativa solicitant locuinta a.n.l. oneman oneman Dupa expirarea termenului de depunere a documentelor pentru dosarul A.N.L., s-a modificat situatia initiala in sensul ca m-am casatorit, modificandu-se starea ... (vezi toată discuția)
Persoanele cu dizabilitati pot obtine locuinta anl? pot inscrie auto pe numele lor? marian_26 marian_26 Opersoana cu handicap gradul al-II-lea (epilepsie) ii poate inscrie o alta persoana o masina pe numele pedrsoanei bolnave care are un ajutor de 234 lei si daca ... (vezi toată discuția)
Criterii anl pentru inchiriere maria elena maria elena Am depus dosar pentru obtinerea unei lucuinte Anl spre inchiriere. Acesta cuprinde toate documentele necesare. Am indeplinit Criteriile de acces la locuinta, ... (vezi toată discuția)