avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Legea 457/2011 privind publicitatea si sponsorizarea ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Legea 457/2011 privind publicitatea si sponsorizarea pentru produsele din tutun

Buna ziua,
Imi puteti spune la ce se refera urmatorul articol din legea 457/1.11.2004 ( eventual sa-mi dati exemple) :
"Art. 4. - 1) Se interzice sponsorizarea pentru produsele din tutun a evenimentelor ori activitatilor care au efecte transfrontiere sau care implica ori au loc in cel putin doua state membre ale Uniunii Europene, dintre care unul este Romania. 2) Se interzice distribuirea gratuita a produselor din tutun in contextul sponsorizarii evenimentelor prevazute la alin. 1), avand ca scop ori ca efect direct sau indirect promovarea produselor din tutun."
Va rog sa-mi spuneti si daca sunt modificari la aceasta lege facute dupa 2008 pt ca doar modificarile facute prin legea 225/2008 le-am gasit pe internet.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: new , utilizator 17:22, 16 Decembrie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Buna seara, am scris un mesaj dimineata dar vad ca nu a fost publicat...
Am gresit in titlu, dar nu stiu cum pot modifica, ma gandeam la luna si am trecut 2011 in loc de 1.11.2004.

Va multumesc pentru raspuns, dl Bodea.

M-ar interesa daca stie cineva un exemplu pentru "Art. 4. - 1) Se interzice sponsorizarea pentru produsele din tutun a evenimentelor ori activitatilor care au efecte transfrontiere sau care implica ori au loc in cel putin doua state membre ale Uniunii Europene, dintre care unul este Romania ".
O seara buna tuturor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de prima inmatriculare 2007 - restituita partial new_2009 new_2009 Se poate contesta decizia de restituire partiala a taxei de prima inmatriculare achitata in nov 2007 ? care este termenul ? :oops:Tratatul Comunitatii ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare si publicitate laura-jurist laura-jurist buna ziua pentru incheierea a 2 contracte, de sponsorizare, respectiv de publicitate, imi puteti indica va rog care este cadrul legal al acestora? va ... (vezi toată discuția)
Sunt admisibile actiunile de restituire taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule sau actiunile de inmatriculare fara plata taxei cf. legii 9 / 2012 ? Roland Mindrila Roland Mindrila Potrivit art. 90 alin. 1 din Tratatul Comunitatii Europene (T.C.E.), nici un stat nu poate aplica, direct sau indirect, produsele altor state membre impozite ... (vezi toată discuția)