avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Compensare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Compensare

Intrebare: este dat un srl care in 2010 a avut prima si ultima lucrare. Din diverse motive s-au platit mai multe taxe si impozite decat ar fi fost obligatoriu. Daca societatea va avea in continuare lucrari, se pot face compensari la taxe si impozite care vor fi datorate cu acele sume platite in plus? Exista si la srl-uri regula declaratiilor rectificative retroactiv pe 5 ani?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 15:35, 14 Decembrie 2013
Buna ziua,
Da se pot face compensari intre datorii si sume achitate in plus.
Daca au fost declaratii eronate ,se pot depune declaratii rectificative.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare impozit pe venit SimionescuFlorian SimionescuFlorian Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o clarificare. Am auzit opinii diverse care contrazic raspunsul angajatorului. Lucrez intro firma cu activitate in ... (vezi toată discuția)
2 rectificative la aceeasi declaratie, se poate? deacroxana deacroxana Pe luna martie 2010 am facut rectificativa la declaratia 390, in sensul ca a trebuit sa mai adaug un furnizor in declaratie, deoarece eu am trecut toata suma ... (vezi toată discuția)
Declaratie 100 trim 4 depusa pe 0 ASKIM3GET ASKIM3GET Buna ziua Este gresit daca am depus declaratia 100 pe 0 la trim 4 in conditiile in care in primele 3 trim s-a platit impozit minim, iar trim 4 a fost ... (vezi toată discuția)