avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin de Romania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin de Romania

Buna seara. Am niste rude la Chisinau-Moldova. As dori sa intreb care sunt pasii ce trebuie urmati pentru ai ajuta sa-si faca buletin pe Romania. Stiu ca trebuie sa-i iau in spatiu la mine, dar mai departe nu stiu cum trebuie procedat. Care sunt procedurile ce trebuiesc facute si ce obligatii am eu daca ii iau in spatiu la mine? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: nicoricimihaela , utilizator 20:32, 17 Decembrie 2013
Pentru a avea buletin este necesar sa fie cetateni romani. Cartea de identitate se elibereaza numai cetatenilor romani cu domiciliul in Romania. Rudele dvs. au cetetenia romana sau doresc sa cunoasca demersurile pentru aceasta?
Nu, nu au cetatenie. Doresc sa cunoasca demersul ce trebuie facut.Dar se poate ca o persoana sa aiba cetatenie si sa nu aiba buletin facut in Romania?
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, pot sa iau in spatiu pe cineva doar pt un an sa isi ... GoeMarius GoeMarius Buna seara, Pot sa iau in spatiu pe cineva doar pt un an sa isi faca buletin provizoriu? Este din Chisinau si a avut o carte de identitate provizorie care ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu cetatean moldovean danikaxxfdyusb danikaxxfdyusb buna seara, am o nelamurire referitor la \\"luatul in spatiu\\" #-o problema e in felul urmator: eu sunt cetatean din R.Moldova dar am dobandit si cetatenia ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu cetatean roman cu domiciliu in strainatate dar angajat in romania SpF2016 SpF2016 Va cer sfatul intr-o situatie mai complicata. Asadar, avem o persoana cu cetatenie romana care locuieste (in casa proprie) intr-o tara vecina, dar este ... (vezi toată discuția)