Buna seara . Aseara am fost la un majorat si in cursul zilei de astazi sa sesizat disparitia unui telefon . Posesorul telefonul fiind in stare de ebrietata nestiind de el dimineata a sesizat disparitia telefonului el sustinanad ca telefonul personal i-a fost sustras din buzunar . Si eu cu inca cateva persoana suntem acuzati . . .Dar eu unul nu am nici o vina. . . Sa imi fac grija sa apelez un avocat ?
Daca esti vinovat recunoaste fapta si scapi unos , dat angajezi si avocat. Daca nu esti implicat in nici un fel nu e nevoie sa angajezi avocat (doar daca se va incepe urmarirea penala )
Denuntul calomnios este cel la care va referiti si este in vigoare.
Nu este calomnie daca a scris in plangere ca sunteti hotul...pentru ca scrie ca doar va banuieste daca nu cumva a vazut...
Incercati sa discutati cumva si sa lamuriti problema.
Nu au dovata nimic in legatura cu mine si nici nu am habar de cele intamplate. . .Dar organele legii au venit la mine acasa si m-au acuzat pe nedrept. . ..In primul rand organele competente ar fii trebuit sa vorbeasca cu mine ca sunt major in nici caz cu parintii ei din cate cunosc eu . . .Va multumesc !
Acum am aflat si eu ca persoana care a pierdut telefonul a declarat pe propria raspundere la politie ca la gasit dar el a mintit si ar fii vorbit cu unele persoane sa se puna banii pentru as-i cumpara un alt telefon . . .Sunt obligat sa pun banii daca nu am nici o treaba? Si a si declarat pe propria raspundere. . .Va multumesc pentru timpul acordat ! Tot respecul si stima din partea mea !