avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzatie nedreapta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzatie nedreapta

Buna seara . Aseara am fost la un majorat si in cursul zilei de astazi sa sesizat disparitia unui telefon . Posesorul telefonul fiind in stare de ebrietata nestiind de el dimineata a sesizat disparitia telefonului el sustinanad ca telefonul personal i-a fost sustras din buzunar . Si eu cu inca cateva persoana suntem acuzati . . .Dar eu unul nu am nici o vina. . . Sa imi fac grija sa apelez un avocat ?
Cel mai recent răspuns: Sorinel1 , utilizator 12:38, 20 Decembrie 2013
Daca esti vinovat recunoaste fapta si scapi unos , dat angajezi si avocat. Daca nu esti implicat in nici un fel nu e nevoie sa angajezi avocat (doar daca se va incepe urmarirea penala )
Nu am nici o treaba. . . Dar calomnia mai este valabila in codul penal . . .Stiam ceva ca nuu mai este. . .Va multumesc , o seara buna !
Denuntul calomnios este cel la care va referiti si este in vigoare.
Nu este calomnie daca a scris in plangere ca sunteti hotul...pentru ca scrie ca doar va banuieste daca nu cumva a vazut...

Incercati sa discutati cumva si sa lamuriti problema.
Nu au dovata nimic in legatura cu mine si nici nu am habar de cele intamplate. . .Dar organele legii au venit la mine acasa si m-au acuzat pe nedrept. . ..In primul rand organele competente ar fii trebuit sa vorbeasca cu mine ca sunt major in nici caz cu parintii ei din cate cunosc eu . . .Va multumesc !
Acum am aflat si eu ca persoana care a pierdut telefonul a declarat pe propria raspundere la politie ca la gasit dar el a mintit si ar fii vorbit cu unele persoane sa se puna banii pentru as-i cumpara un alt telefon . . .Sunt obligat sa pun banii daca nu am nici o treaba? Si a si declarat pe propria raspundere. . .Va multumesc pentru timpul acordat ! Tot respecul si stima din partea mea !
Ultima modificare: Marți, 17 Decembrie 2013
Sorinel1, utilizator

Alte discuții în legătură

Plangere pentru abuz de incredere si calomnie promocris promocris Buna ziua. In urma cu aproximativ o trei saptamani am fost anuntat la vechiul meu loc de munca ca nu mai mi se prelungeste contractul de munca (aveam contract ... (vezi toată discuția)
Este calomnia inclusa in noul cod penal? christina007 christina007 Buna seara! Faptul ca cineva te acuza de ceva (jaful unui seif cu foarte multi bani) ce nu ai facut si te numeste hot,se numeste calomnie? Faptul ca esti luat ... (vezi toată discuția)
Acuzație falsa Zozole84 Zozole84 Dacă o persoana ma acuza ca iam furat bani din casa și nu sunt vinovat o pot da în judecată pentru daune morale? (vezi toată discuția)