avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Amenda Germania
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Amenda Germania

buna ziua. am primit o amenda in germania pt furt anul acesta in luna a 8 a. pe adresa de germania mia venit amenda de 571e. eu am achitat pe loc 50e la supermarket,pe care am si chitanta. acum am fost instiintat de un fost coleg ca mia venit plicul cu amenda de 571e si nu stiu ce e de facut mi sa spus ca amenda poate sa urce la 5000e daca nu platesc urca iar la 50000e sau risc puscarie 3 ani. spunetimi va rog ce e de facut. astept raspuns urgent va multumesc
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:53, 11 Ianuarie 2014
studiati legislatia Germaniei pentru ca se va aplica legea germana sau consultati un avocat de acolo
eu pe germania am avut angmeldung si geverbe ei aveau si adresa mea de romania dar nu inteleg de ce nu am fost anuntat in romania cand ei aveau datele mele personale. va multumesc
Daca ati achitat trimiteti un memoriu in limba gdrmana si atasati dovada platii.

Daca la dosar au numai adresa din Germania au facut comunicarea acolo.
Ati indicat adresa de comunicare la adreza din Romania?
Aveti si posibilitatea de a contacta un avocat german pentru a se informa in concret dar in primul rand ar trebui sa stiti exact ce anume ati achitat.
E posibil sa fi achitat altceva sau sa nu stie ca ati platit.

Si in Romania se mai intampla asa...
Supermarketul nu incaseaza amenzi. Amenzile le da Politia, nu supermarketul. Banuiesc ca ati achitat pretul produsului si ati fost amendat pentru furt. Una din actiuni este in drept civil, cealalta in drept penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am furat dintr-un magazin si am achitat amenda- ce poate urma? germania germania in urma cu o luna de zile am luat dintr un magazin din Germania ceva pana in 50e am fost prinsa si am fost pusa sa platesc o amenda de 100e pe loc am platit ... (vezi toată discuția)
Ma poate ajuta cineva? plata amenda primita in germania adimar123 adimar123 buna seara, unde ma pot informa despre o amenda penala primita pe teritoriul statului german in anul 2010, pt infractiunea de furt din magazin, dar pe care nu ... (vezi toată discuția)
Amenda si suspendare permis germania Adrianpop762 Adrianpop762 Buna ziua, Am fost plecat in germania,iar acolo am inchiriat o masina.Dupa revenirea in tara mi au venit mai multe amenzi pentru incalcarea vitezei.Am achitat ... (vezi toată discuția)